Black Talpa

Hola, som el grup de Black Talpa de primer i segon. Volem aconseguir que el nostre institut sigui lliure de plàstic, més ecològic i més sostenible, ja que ens preocupa el futur del nostre planeta. Nosaltres creiem que si reduïm més, aconseguirem aturar el canvi climàtic. 

Vam arribar a la conclusió que si volíem reduir, primer havíem de saber què gastem. Per fer això hem anat recollint tota la brossa de l’institut durant tres dies per així poder veure quantes coses generem. 

El que vam fer exactament va ser agafar tota la brossa que vam trobar en les papereres i el pati de l’institut des del dilluns 30 de setembre fins al dimecres 2 d’octubre. Al final ho vam pesar tot i el resultat va ser: 

  • 2,0 kg d’orgànic. 
  • 2,4 kg de plàstics.

Hem muntat una exposició per mostrar a la gent tots els residus que gastem. L’objectiu (a part de mirar el que generem per poder reduir) és conscienciar els alumnes i professors perquè s’adonin de l’important que és cuidar el planeta, perquè si seguim així ens carregarem la Terra.


Guillem Bardina i Mar Tintoré, membres de Black Talpa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>