Visita del periodista Oriol Gracià

El periodista campredonenc Oriol Gracià va realitzar una interessant xerrada a l’alumnat de 2n de batxillerat artístic. Va explicar-los la seua trajectòria acadèmica i laboral, per passar a detallar les seues experiències en diversos països europeus com França i Escòcia. Va fer cinc cèntims de l’estructura cultural arreu d’Europa i de la seua relació amb el món de l’art, del qual va demostrar ser un bon coneixedor.

Oriol Gracià té una relació laboral amb la revista Descobrir Catalunya i amb altres importants capçaleres del país, i compta amb una llarga trajectòria com a reporter freelance que també l’ha portat a realitzar feines en l’àmbit documentalista. D’una manera amena, i a través d’un magnífic reportatge fotogràfic, va donar als estudiants una magnífica visió de la historia europea contemporània. Els seus viatges li han donat una visió molt àmplia del fet europeu amb tota la seua problemàtica, aixi com l’ha motivat en la recerca de la cultura africana i d’altres zones territorials del tercer món.

La relació entre l’art, el periodisme, la literatura, el cinema agafa lligams extraordinaris i retraten una excel·lent trajectòria d’un periodista jove. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>