Visita de l’activista cultural Xavier Miró

Els i les alumnes de 2n de batxillerat D, l’artístic, van rebre la visita de l’activista cultural Xavier Miró dijous 8 de novembre durant l’hora de tutoria. Primerament, els va explicar la seua formació acadèmica i la seua vinculació amb l’ambit cultural i molt especialment amb el cinema. Els va fer cinc cèntims molt especialment sobre la fundació de diversos projectes culturals. Tanmateix, va remarcar l’elaboració de documentals i d’altres curtmetratges de caire literari. A més, els va introduir el tema de microcurts, una mena de jeroglífic.

Va resultar una xerrada molt atractiva i de notable interès. Els alumnes també van poder mirar alguns dels documentals de la seua producció i entaular un bon debat sobre temes diversos. Es va tractar també el tema de la professionalitat en l’àmbit del cinema documental, o el fet que moltes persones s’hi poden dedicar des d’un marc amateur. 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>