La revista 2012-13 – Fernando Marías ens visita

Fernando Marias ens visita

Aquest maig va acudir al centre Fernando Marias,  escriptor de la novel•la juvenil  Cielo abajo, llibre del qual va vindre a fer una xerrada.

Cielo abajo conta la història d’un orfe adolescent, Joaquín  Dechén, que té  l’oportunitat de triar el seu destí: soldat o sacerdot, que influït pel seu somni de ser pilot d’avió i imitar el vol del Plus Ultra finalment escull ser soldat. A la caserna  coneix  Luís Cortés, capità d’aviació de l’exèrcit nacional, aquest li  ensenya a volar i l’involucra en una missió: espiar una parella de republicans: Ramiro i Constanza, amics íntims de Cortés. Així comença una història de traïcions i lleialtat, coratge i amor a una dona, Constanza, a qui li farà el jurament més important de la seva vida.

L’escriptor  ens va explicar sobretot la seva experiència amb l’aviació a un camp de vol atrotinat que el va inspirar i ajudar a escriure l’obra.

 

Marc Mestre Algueró

4t ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>