“Sabors i Textures, Aromes i Sensacions” de Valero Munté

El professor de pastisseria del centre, Valero Munté, ha escrit un llibre de receptes de postres amb tècniques d’autor.

El llibre, “Sabors i Textures, Aromes i Sensacions”, té finalitats benèfiques i l’autor el presentà el passat divendres 20 de novembre a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

L’acte fou presidit per l’Alcalde Sr. Ferran Bel, amb la presència de Toni Martí, Director Territorial d’Ensenyament, Juanjo Roda, cap de departament del Cicle de Cuina i Sala de l’Institut J. Bau i Valero Munté, professor del mateix centre, pastisser i autor del llibre.

Per amenitzar la reunió, els assistents van gaudir de l’actuació de la soprano Isabel Cañas i la pianista Alícia Gutiérrez.

VALEROIMG_20151120_194029

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>