El passat divendres 22 d’abril, tres alumnes del grup de 1r de Direcció de Cuina van ser convidats a fer una xerrada sobre la cuina d’aprofitament.
La xerrada es va englobar dintre de les Jornades Cíviques que organitzava l’Ajuntament de Xerta. L’alumnat va poder explicar al públic assistent com aprofitar el 100% dl producte de diferents elaboracions una vegada pensem que ja no tenim res a fer.
Els alumnes Sergi Martínez, Pep Valldepérez i Albert Montero, acompanyats per la professora Cinta Curto, van representar a l’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa amb un molt bon nivell!
Us deixem algunes imatges de l’esdeveniment:
PHOTO-2022-04-23-11-55-14_1
PHOTO-2022-04-23-11-55-14
PHOTO-2022-04-23-11-55-13_4
PHOTO-2022-04-23-11-55-13_3
PHOTO-2022-04-23-11-55-13_2
PHOTO-2022-04-23-11-55-13_1
PHOTO-2022-04-23-11-55-13
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_8
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_7
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_6
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_5
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_4
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_3
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_2
PHOTO-2022-04-23-11-55-12_1
PHOTO-2022-04-23-11-55-12
PHOTO-2022-04-23-11-55-15_5
PHOTO-2022-04-23-11-55-15_4
PHOTO-2022-04-23-11-55-15_3
PHOTO-2022-04-23-11-55-15_2
PHOTO-2022-04-23-11-55-15_1
PHOTO-2022-04-23-11-55-15
PHOTO-2022-04-23-11-55-14_5
PHOTO-2022-04-23-11-55-14_4
PHOTO-2022-04-23-11-55-14_3
PHOTO-2022-04-23-11-55-14_2