Treball de teatre. ESO i Batxillerat.

Llastima no veure’ns els somriures. Que bonic seria poder emprar tota la part facial.
És complicat! Aquest treball, aquesta situació, aquest moment… Ara bé, nosaltres, sempre un pas endavant.

Els alumnes de 1r i 2n de l’ESO de l’optativa de teatre hem jugat, hem compartit, hem après. Hem crescut i seguim avançant junts, de l’individu al col·lectiu, a la cerca del treball coral, del mestissatge, de la inclusió, del compartir, del gaudir.
Aquí us presentem una petita creació de personatges. Cadascun, hem pensat, imaginat i visualitzat el nostre personatge, després, l’hem transcrit, i a partir d’aquesta descripció, l’hem dibuixat.
Una, petita joia del treball, del col·lectiu a l’individu.

Treballem, treballem, que la civada, que la civada, treballem, treballem, que la civada guanyarem.

Els alumnes de 3r i 4t de l’ESO de la mateixa optativa de teatre hem jugat, hem treballat, hem batallat.
El teatre és la vida, i com aquesta, no es tracta de fer esprint; és una marató. El camí és llarg, i estem lluny. Amb tot, analitzem, pensem i reflexionem creixent.

Els alumnes del Batxillerat Escènic hem emprès un viatge amb i per diferents intensitats, nivells, velocitats, ritmes, espais…. Ens hem aturat, i hem gaudit, explorat i indagat de dins cap a fora i de fora cap a dins.

Entre d’altres, cadascun hem cercat un text, un poema breu, amb poques versades, al qual, per altra banda, hi hem afegit una acció quotidiana. Ho hem fusionat tot i, d’aquest treball, n’han sortit xicotetes píndoles teatrals.

Un viatge emotiu, sensitiu, creatiu. Un intent de desmuntar, trencar, fer i refer. Hem après que cal anar endavant.

Viu, estima, avança!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>