Preinscripció estudis post obligatori

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO han de fer la preinscripció a ensenyaments post obligatoris, i com cada curs, des del centre portem mesos acompanyant  els vostres fills i filles en aquest procés d’orientació cap al seu  futur acadèmic, partint dels seus interessos… Llegeix més»

1st of ESO SPORT PROJECT

Els alumnes i les alumnes de primer avui hem fet el tancament del projecte d’anglès sobre l’esport al qual hem treballat durant un mes. Hem creat uns jocs de taula i moltes preguntes sobre l’esport i hem convidat els alumnes de tercer a jugar i… Llegeix més»

ÚLTIM DIA DE COLÒNIES

Arribem a la fi de les colònies. Ahir a la nit vam tenir el sopar de gala i la discoteca.

Aquest matí hem endreçat les habitacions, hem deixat preparades les maletes i, després d’esmorzar, hem vingut al parc acrobàtic a fer una activitat anomenada Objectiu Mart.… Llegeix més»

DIBUIXEM CÒMICS EN ANGLÈS

Avui hem participat en una activitat organitzada pel Consulat dels Estats Units d’ Amèrica. Gràcies a l’American Space Barcelona i a la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero, la dibuixant de còmics Alitha Martínez, professora al School of Visual Arts de Nova York i la primera dona a treballar per la Marvel.… Llegeix més»

ARRIBA LA PRIMAVERA AL COMAS

Ahir, dia 21 de març, amb els alumnes de l’optativa Salut i Medi Ambient vam celebrar l’arribada de la primavera plantant enciams, ceba i Pensaments. També vam fer un raconet dedicat als cactus!Treballant al aire lliure els alumnes de 1r d’ESO aprenen setmana rere setmana… Llegeix més»