ÚLTIM DIA DE COLÒNIES

Arribem a la fi de les colònies. Ahir a la nit vam tenir el sopar de gala i la discoteca.

Aquest matí hem endreçat les habitacions, hem deixat preparades les maletes i, després d’esmorzar, hem vingut al parc acrobàtic a fer una activitat anomenada Objectiu Mart.… Llegeix més»

DIBUIXEM CÒMICS EN ANGLÈS

Avui hem participat en una activitat organitzada pel Consulat dels Estats Units d’ Amèrica. Gràcies a l’American Space Barcelona i a la Biblioteca Trinitat Vella-J. Barbero, la dibuixant de còmics Alitha Martínez, professora al School of Visual Arts de Nova York i la primera dona a treballar per la Marvel.… Llegeix més»

ARRIBA LA PRIMAVERA AL COMAS

Ahir, dia 21 de març, amb els alumnes de l’optativa Salut i Medi Ambient vam celebrar l’arribada de la primavera plantant enciams, ceba i Pensaments. També vam fer un raconet dedicat als cactus!Treballant al aire lliure els alumnes de 1r d’ESO aprenen setmana rere setmana… Llegeix més»

THEATRE IN ENGLISH

Avui els alumnes de 3r i 4t d’ESO han anat al teatre a veure una obra en anglès “A difficult woman”, lliurement basada sobre l’obra de Shakespeare “The taming of the shrew”. We really enjoyed the play and feel proud of ourselves because we understood most of it!! Working on the extracts in class was really useful!… Llegeix més»

PROJECTES DE SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL A 1R D’ESO

Aquest any estem desenvolupant diversos projectes transversals. Un dels més interessants és el que fan els alumnes de primer dins de l’optativa de Salut i Medi Ambient. En aquest projecte treballen diversos aspectes relacionats amb el medi ambient i la salut. Desenvolupen campanyes de reciclatge al centre, col·laboren en la reutilització i reciclatge de materials i gestionen espais per donar-li un millor us ambiental com és l’hort-jardí del centre.… Llegeix més»