ENTREGA DE PREMIS DEL SEGON CERTAMEN LITERARI DE CARTES D’AMOR I DESAMOR

El passat dilluns 23 de maig vam celebrar els actes del lliurament de premis del segon certamen literari de Sant Jordi de cartes d’amor i desamor de l’institut. En aquesta edició han participat més de 30 alumnes de Copa d’Or i el jurat, després d’una àrdua deliberació, va decidir que els guanyadors i les guanyadores d’aquest any eren els següents:

  • En la categoria de menors de 16 anys els premiats amb dues targetes del Decathlon amb un valor de 20 euros han estat Amine Zabat (grup G34), en català, amb el pseudònim “AZ” i Aaron Gabarre (grup G12), en castellà, amb el pseudònim “Prince”.

A més, també es va fer entrega de dues llibretes, cortesia del PFI d’Administratiu, als finalistes Jesús Giménez (grup G12) i David Mérida (grup G34).

  • En la categoria de majors de 16 anys els guanyadors de les targetes regal de 20 euros del Decathlon van ser, en la categoria de llengua catalana, l’Anaïs Bartés del grup del PPP1, amb la carta titulada Sant Jordi i el pseudònim “Pepa Marín” i, en la categoria de llengua castellana, la Maria Amariles, també del PPP1, amb la carta Amor, amar con el corazón i el pseudònim “Cartagena”.

La valoració de l’activitat és molt positiva i esperem que any rere any el nombre de participants augmenti, de la mateixa manera que també ho facin la promoció, el respecte i l’estima envers les nostres llengües.IMG_20160524_102041 IMG_20160524_114532 IMG-20160523-WA0002 Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>