REALITZACIÓ CURS ROBÒTICA INDUSTRIAL

Dos dels professors del Departament d’Electricitat/Electrònica assisteixen a un curs de formació sobre el robot KUKA KR6 R700 comprat aquest curs per l’Institut. La finalitat era adquirir nous coneixements i poder transmetre’ls als alumnes.

El curs es va realitzar a les instal·lacions que KUKA Robots té a Vilanova i la Geltrú. Durant la setmana que va durar, els professors van haver de reorganitzar l’horari per poder assistir al curs i perdre el mínim nombre de classes.

Al curs van assistir també un parell de professors d’un Institut de Castelló i altres professionals del sector com un responsable de manteniment d’una empresa de València, Grefusa, que també té robots KUKA a les seues instal·lacions, un tècnic d’una empresa d’origen alemany de fabricació de pinces per a robots, OnRobot i un operari d’implantació de robots d’una empresa basca.

El curs va ser força productiu, i vam tindre l’oportunitat d’aprendre tant continguts teòrics com pràctics, ja que l’aula de formació que KUKA té a Vilanova, disposa de tres robots similars al que l’institut ha adquirit per poder realitzar tota mena d’exercicis pràctics.

Vídeo Exercici Pràctic