ALUMNES DE 1r CURS DE ROBÒTICA VISITEN L’EMPRESA DEVISA

 El dimarts 241rCurs.CFGS.ARI.Devisa2018 d’Abril els alumnes de 1r Curs de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial, acompanyats per diferents professors del departament d’electricitat i pel Coordinador de l’FP Dual, van realitzar la visita a l’empresa Devisa.

Aquesta empresa es dedica a la fabricació de vidres per a diferents marques d’automòbils. Compta amb més de 50 robots i uns 190 treballadors i forma part del grup Saint-Gobain, u1rCurs.CFGS.ARI.InstalacionsDevisa2018na companyia amb més de 350 anys d’antiguitat.

Els alumnes van quedar impressionats de veure tants robots treballant conjuntament i de manera tan precisa i sincronitzada. Van poder veure les diferents línies de treball on s’adapten els vidres a les especificacions dels clients, com els robots realitzen les tasques que tenen programades, com es pot supervisar tot el procés de fabricació des de les consoles i com es resolen les incidències, en una empresa força automatitzada.

En aquesta empresa, alguns d’aquests alumnes començaran, en uns mesos, la formació FP Dual, amb una durada de més de 800 hores, realitzant, en condició de becaris, activitats i formació pròpies del cicle que han cursat.

Amb aquestes pràctiques, l’alumnat s’integra en l’entorn de treball, adquirint noves competències, facilitant-li la transició entre el centre formatiu i el món laboral, convertint-se en un Titulat amb experiència i rebent un reconeixement de la seva aportació a l’empresa.

https://www.saint-gobain.com/fr

http://www.saint-gobain-sekurit.com/sekurit-experience