SIGNATURA CONVENI FP DUAL AMB APPLUS IDIADA PER IMPARTIR EL CFGS DESENVOLUPAMENT VIRTUAL DE L’AUTOMÒBIL

 

El passat dimecres 5 de juny, es va signar oficialment el conveni de col·laboració amb l’empresa APPLUS IDIADA per a impartir el CFGS Disseny en fabricació mecànica, perfil Desenvolupament virtual de l’automòbil.

Aquest CFGS està dirigit a aquelles persones que sentin passió i motivació per dissenyar i desenvolupar de manera virtual sistemes i components de l’automòbil.

APPLUS IDIADA  és una companyia amb presència internacional especialitzada en el disseny, desenvolupament, enginyeria, assajos i serveis d’homologació per a la industria de l’automòbil.

Gràcies al conveni de col·laboració entre l’Institut Andreu Nin i l’empresa APPLUS IDIADA el centre imparteix aquest CFGS en alternança amb modalitat Dual i possibilitat de mobilitat internacional.

Durant el segon curs, els alumnes podran realizar una estada remunerada pel matí a l’empresa APPLUS IDIADA i assistir per la tarda a l’institut . A més a més, aquest CFGS contempla la possibilitat de realitzar una estada, dintre del període de pràctiques, a les diverses instal·lacions que l’empresa poseeix a l’estranger.

Veure article a Tarragonadigital

Teniu més informació d’aquest CFGS al següent enllaç:

CFGS Disseny en fabricació mecànica, perfil Desenvolupament virtual de l’automòbil

Si voleu més informació, contacteu amb el nostre Institut