REUNIÓ INFORMATIVA SORTIDA A LA NEU DE L’ESO

Benvolgudes famílies, el pròxim 18 de desembre, a les 17.30 h, tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici A/B la reunió de la sortida a la neu que es realitzarà els dies 20, 21 i 22 de gener. 

Aquesta serà de caràcter informatiu, per explicar-vos el viatge amb més detall i poder resoldre aquells dubtes que tingueu. Recordeu que podeu trobar tota la informació (material, documents, etc.) en aquest mateix apartat del Departament d’Educació Física. 

És important tenir en compte que segons la normativa vigent, serà obligatori portar la targeta sanitària europea i una autorització realitzada pels mossos d’esquadra per viatjar a l’estranger (França). 

Per sol·licitar la Targeta Sanitària Europea hauran d’anar a les Oficines de la Seguretat Social del Vendrell (C/ Camí Reial) o bé per internet a http://www.seg-social.es. Aquesta targeta triga un parell de setmanes en arribar, per tant, convé que aneu realitzant els tràmits.

Respecte a l’autorització dels mossos, cal anar a una comissaria i emplenar el model M03 d’autorització de menors per viatjar a l’estranger amb la documentació que es demana al mateix document: 

  • Original i 2 fotocòpies del DNI/NIE/Passaport del tutor/a legal.
  • Original i 2 fotocòpies del llibre de família (fulls amb les dades del tutor/a i els fills/es).
  • Original i fotocòpia del DNI o Passaport del menor.

Aquest model M03 i les fotocòpies anteriors, juntament amb l’autorització de la sortida del centre, ho haureu de fer arribar al professorat d’educació física en conjunt tan aviat com es tingui. A més a més, una setmana abans de la sortida caldrà entregar el DNI original del/la menor i la targeta sanitària europea al mateix professorat. 

Aquell alumnat que el dia de la sortida no tingui tota la documentació, no podrà viatjar.