KEEP CALM AND NEVER SAY GOODBYE, SARI

Que no sigui un adéu, que sigui un fins aviat

La Sari Bernal, professora d’anglès i cap del departament de llengües estrangeres ja no formarà part del nostre equip el curs que ve.

Certament ens causa tristesa haver de ‘deixar-la’ marxar i pensar que ja no tindrem el seu etern somriure que tant ens ha animat a tots cada dia. Però també ens alegra el ser conscients de tot allò que hem tingut la sort de gaudir mentre hem estat junts: la seva energia, professionalitat i una especial sensibilitat i humanitat que ha fet que tot hagi estat  més fàcil de dur endavant.

Tampoc podem oblidar el departament tan ‘xulo’ que ens ha deixat. És gràcies a ella que ja no hem de corregir exàmens o fer reunions en aquell cubicle atestat de llibres i paperassa obsoleta que a tots ens asfixiava una mica. Ara sí que podem dir que tenim un ‘senyor’ departament, petit però molt ‘cuco’ i acollidor on fer  les reunions, corregir o programar és molt més agradable.

És per tot això Sari, que ens fa molta pena la teva marxa i et trobarem a faltar. Però els finals són ‘llei de vida’ i sabent que la teva marxa és per començar un nou període que de segur et portarà tot allò bo que et mereixes, no ens queda altra que alegrar-nos i desitjar-te MOLTÍSSIMA SORT.

Gràcies per tot!