Hola a tots i a totes!
Com ja sabeu l’alumnat de la Siei cada dimecres fem el taller de cuina i aquest any les nostres receptes son de la Península Ibèrica.
Els divendres composem i treballem la recepta, l’elaboració, els estris de cuina necessaris i la història del plat des de l’assignatura de llengua castellana.
De tant en tant, us deixarem en aquest blog les receptes que anem fent per que les proveu de fer a casa vostra.
Així que us deixem les receptes del gaspatxo i de la truita de patata!! Que ens van sortir molt bones!!
La recepta del gaspatxo i de la truita de patates l’hem treballat a partir d’aquests links:
Receta de gazpacho andaluz. Aprende cómo hacerlo en un momento e ingredientes
Gràcies! Intentaré fer les dues receptes a casa!
A veure si em podeu donar algun consell de pro…
🙂
Esperem que et sortin molt bones!
Quin bon taller! I què bones les truites que vau fer: “control de qualitat superat amb nota.^^
La truita de patates estava boníssima!! Felicitats i continueu així!
seguirem fent plats exquisits!
Gràcies!
Això espero! La truita amb ceba estava boníssima!! 🙂
gràcies Roser!
Hola !!!!
Les faré a casa , ja us diré com em va!!!!!!!!!!!!
Moltes gràcies ,nois