Beques de suport educatiu (MEC)

Us informem que s’ha obert el termini per presentar una sol·licitud de beca de necessitat específica per a suport educatiu pel curs acadèmic 2015-2016 que ofereix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports (MEC). El termini s’acaba el 30 de setembre de 2015.

Aquestes beques estan adreçades a un reduït nombre d’alumnes. Abans de sol·licitar-la consulteu els requisits a la seu electrònica del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

Passos a seguir:

  1. Comprovar si compliu els requisits.
  2. Omplir la sol·licitud a través d’internet. Us demanarà que us registreu.
  3. Imprimir la sol·licitud degudament omplerta.
  4. Demanar al centre de suport educatiu el diagnòstic signat pel qual es demana l’ajut.
  5. Portar tota la documentació necessària i el diagnòstic a la consergeria de l’Institut Salas i Xandri del 14 al 25 de setembre de 2015 (ambdós inclosos), en horari de 8:30 a 15h.
  6. La documentació la revisarà i signarà el nostre referent de l’EAP.
  7. Un cop comprovat que tot està correcte, des del centre ho portarem a Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament.

Per a qualsevol dubte i aclariment us podeu adreçar a orientacio@salasixandri.cat

—–

Enllaç web:

https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/primaria-secundaria/beca-necesidad-especifica.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>