Pla de reobertura del SiX

Després de l’anunci de reobertura dels centres -quan siguem a la fase 2- que va fer la setmana passada el Departament d’Educació, hem estat preparant les concrecions del Pla de reobertura del Salas i Xandri.

És important tenir present que el curs finalitzarà en termes generals de forma telemàtica i que l’activitat  presencial als instituts només es planteja per als finals d’etapa -en el cas del SiX a 4t ESO- per oferir una atenció directa personalitzada o en grups reduïts enfocada a l’orientació, acompanyament emocional i acomiadament, sempre garantint les mesures de protecció i prevenció indicades pel Procicat. Al document hi trobareu especificades les dates i horaris d’aquestes trobades, que són de caràcter voluntari.

El pla també preveu la possibilitat de realitzar entrevistes personals presencials de forma excepcional amb l’alumnat de qualsevol nivell d’ESO si la família ho sol·licita. En aquests casos és important que llegiu amb atenció el procediment i els requisits inclosos al document per poder fer la sol·licitud correctament, tenint en compte que el correu de contacte sempre ha de ser el del tutor/a corresponent. D’aquesta manera facilitareu la gestió dels espais i horaris per a poder-vos atendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>