Acabem els projectes d’àmbit

En aquests darrers quinze dies, l’alumnat del SiX ha realitzat un nou projecte d’àmbit.

Natusfera Biodiversity Congress

L’alumnat de 1r d’ESO ha realitzat el projecte de l’àmbit cientifictecnològic amb l’objectiu de realitzar un nou Natusfera Biodiversity Congress on cada grup base podrà presentar el seu pòster científic sobre la biodiversitat de la Serra de Galliners a les famílies i al poble. El congrés es realitzarà a la sala Salut Pastor de La Patronal a les 13h.

Súper SiX

A 2n han portat a terme el projecte Súper SiX de l’àmbit artísticsocial. En aquesta ocasió, cada grup havia de crear el seu propi superheroi o superheroïna i contextualitzar-lo dins un còmic, també de creació pròpia. Han sortit idees molt originals!

She can write it!

Per últim, l’alumnat de 3r d’ESO, dins el projecte de l’àmbit lingüístic, ha estat treballant al voltant de dones escriptores al llarg de la història. Han hagut de pensar i crear una exposició amena i didàctica al vestíbul de l’institut amb la idea d’apropar el llegat literari d’aquestes escriptores. Ahir va haver-hi la inauguració de la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>