Xerrada sobre prevenció de les drogodependències per a les famílies

Dimecres passat a la tarda vam fer una xerrada per les famílies que s’emmarcava dins el projecte d’àmbit CT: La teva resposta. La xerrada va ser a càrrec de Cristina Delgado, experta en addiccions i membres del Projecte Home Catalunya, una ONG catalana creada el 1995 per al tractament i la prevenció de les drogodependències. La ponent va parlar sobre el procés d’adolescència i va incidir sobre la necessitat de facilitar la comunicació afectiva amb els fills i filles (estils educatius, límits, normes, etc). Vam compartir idees interessants i eines per tractar el tema de les drogues des de la família.

Com sabeu, a les aules de tercer estem seguint en la fase de recerca del projecte i la setmana vinent començarem a preparar el Simposi. Esperem un cop més, compartir aquest producte final i tornar-nos a veure el proper dimecres 14 de febrer a les 13h a Can Feliu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>