Visitem el Mercat de Sabadell

El projecte trimestral Càtering SiX segueix avançant. La primera part del matí, els nois i noies de 1r d’ESO han fet la sessió inicial de comissions o grups d’experts. Abans de separar-se en subgrups, s’han repartit els diferents rols: els xefs, encarregats de coordinar les receptes que hauran d’elaborar de cara a l’aperitiu de dimarts; els administradors, que gestionen tota la part econòmica del projecte; els de decoració que, com el seu nom indica, prepararan l’espai per a l’aperitiu tot adequant-lo a les necessitats del projecte; els d’actuació són els que han de preparar les actuacions que amenitzaran l’àpat; i finalment, els de protocol posaran ordre a tot l’acte de cloenda del projecte. Com veieu, tenim molta feina!

Després, hem anat a visitar el Mercat de Sabadell amb l’objectiu que l’observessin, es fixessin en els diferents productes que hi poden trobar, la variació de preus… i també han hagut de comprar uns determinats ingredients. Creiem que amb aquest tipus d’activitats els fem ser més conscients del valor dels aliments de proximitat, els demanem que facin l’exercici de gestionar una petita quantitat de diners i, per últim, han d’interaccionar amb el món real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>