Seguim cuinant el projecte

El projecte d’àmbit cientificotecnològic de 2n d’ESO segueix endavant. Les classes han passat a ser una cuina-laboratori on tots els alumnes fan recerca sobre els ingredients que posarem a les receptes i analitzant-los. Han proposat experiments per classificar les substàncies segons el seu estat, han fet càlculs de densitat, han observat mescles i substàncies pures i han posat en pràctica les tècniques de separació de les mescles. També han temperat la xocolata i han entès perquè no totes les xocolates són iguals de bones: la solució la trobem a la mantega de cacau… I seguim.

Anem treballant per poder elaborar el producte final a finals de setmana. Llums, càmera, xocolata, ​​​​acció… i ciència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>