Sabates vermelles

Tal com us vam anunciar fa uns dies, avui els nois i noies de 1r d’ESO hem realitzat l’activitat d’art urbà titulada “Sabates vermelles”, juntament amb els alumnes de l’optativa de Plàstica de 4t d’ESO de l’INS Sant Quirze, per a rebutjar la violència masclista.

A 2/4 d’11 hem sortit tots plegats del centre amb una sabata vermella en una mà i, en l’altra, un missatge reivindicatiu en contra de la violència masclista. Un cop a la Masia de Can Feliu, hem fet una rotllana i un per un, hem anat dipositant en centre les sabates vermelles i els missatges.

Fet això, la Júlia, el Xavi, la Sònia, el Genís, i uns alumnes de l’altre centre, han llegit el manifest unitari per a l’emininació de la violència envers les dones. Us convidem a llegir-lo i a acostar-vos a la Masia de Can Feliu per a veure les nostres sabates vermelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>