Fem memòria

Ahir era el gran dia: l’alumnat de 3r ESO va conèixer el grup d’avis i àvies de la residència Assis i van estar una bona estona conversant i recollint dades de primera mà que seran fonamentals per a preparar el producte final del projecte Fem memòria.

Ho van fer a partir del guió amb les qüestions que havien preparat sobre un tema concret, i ara hauran de processar tota la informació per poder interpretar el present com a producte del passat. Finalment, les conclusions que n’extreguin les exposaran a la mateixa residència la setmana vinent.

Des d’aquí agraïm sincerament la col·laboració de les coordinadores de la residència i la bona disponibilitat dels avis i àvies per compartir vivències tan personals. Ha estat una experiència molt positiva i esperem que es segueixin enfortint aquests vincles intergeneracionals tan enriquidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>