Pit de pollastre amb mostassa i bacó

Avui els alumnes de primer, com cada dimarts, hem fet l’optativa de cuina i, aquesta vegada, hem fet pit de pollastre!

Per fer el pit de pollastre primer hem obert el pollastre sense trencar-lo. Seguidament, l’hem untat amb mostassa, l’hem salat per sobre sense passar-nos de quantitat i hi hem afegit formatge.

Quan ja ho hem tingut fet, l’hem embolicat amb un o dos trossos de bacó. Al final de tot el procés l’hem posat al forn.

Esperem que el feu a les vostres cases i que us agradi moltíssim.

Redactor de la notícia i fotògraf: Roger Rocamora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>