Ahir, a l’optativa de “Cuina sense fogons”, vam realitzar uns fantàstics pastissos de xocolata… al microones!
Com cada dilluns, els primers minuts de la sessió els dediquem a explicar quins ingredients necessitem i quins passos haurem de seguir per a elaborar la recepta i, tot seguit, ens posem a treballar: dividits en dos grups, cadascun s’ha d’espavilar a fer un pastís. Els nois i les noies tenen tantes ganes de manipular que “el fotògraf” no dóna l’abast a l’hora de fotografiar tots els passos! 😉 A la cuina hi ha un bon ambient (a vegades, un xic de xivarri), ganes de provar el que elaborem, olorar productes desconeguts per a alguns, com la beina de vainilla natural i, quan toca, energia per netejar els estris que embrutem… Fins i tot avui ens hem estrenat i tres alumnes encarregades han anat a llençar les restes orgàniques al contenidor de compostatge que tenim al centre.
Excepcionalment, ahir els nois/es no es van poder emportar un tros de pastís perquè s’havia d’acabar de coure. Així doncs, reemplacem el tast a avui a l’hora del pati. Bon profit!