Mirades poètiques

Un any, més el nostre institut ha participat en el projecte municipal: Els artistes a les escoles., Ahir a la tarda es va inaugurar l’exposició final amb la mostra de tots els treballs realitzats.

Aquesta vegada la reportera Lídia Larrosa ha orientat el treball de fotografia que han fet a l’aula els nostres alumnes de 1r d’ESO amb el títol Mirades poètiques.

Amb les fotografies presentades, els nostres alumnes han volgut fer-nos partíceps de petits relats, d’històries d’un segon contades en blanc i negre o plenes de colors. Històries al voltant dels objectes i els subjectes que ens endinsen a un món paral·lel. Un món en el qual les seves imatges ens fan oblidar els contextos i funcions quotidianes d’aquests objectes i subjectes per despertar la poesia de les formes, colors i evocacions amb les quals ells han construït una nova mirada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>