Crema de carabassa i xips d’albergínia

El dilluns 16 de desembre, a l’optativa de cuina, vam fer dues receptes. Un dels plats era xips d’albergínia i l’altre era una crema de carabassa. Ens vam organitzar per grups i després cada un va començar a fer les dues receptes.

Primer ens vam dividir la feina i, tot seguit, algunes persones van començar a fer, o bé la crema de carabassa, o bé les xips d’albergínia. Quan vam tenir tots els ingredients pelats i tallats, l’albergínia la vam haver d’arrebossar amb farina i la vam fregir. La ceba, la patata i la carabassa, després de sofregir-les, les vam bullir. Finalment, vam triturar-ho tot.
A l’hora de tastar la crema, alguns li van posar formatge ratllat per sobre o pernil salat. Les albergínies les vam tastar amb un rajolí de mel i formatge parmesà per sobre.

Ens van semblar boníssimes!

Redactora: Emma C., alumna de 1r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>