Interpretem

Ahir vam rebre la Gara i el Jan de la Joventut de La Faràndula de Sabadell dins el projecte Shakespeare in action! de l’àmbit lingüístic. Durant aproximadament dues hores, els nois i les noies de 1r d’ESO van realitzar un taller d’interpretació en el que hi havia una primera part dirigida (amb dinàmiques de tot tipus proposades pels dos experts) i una altra en la que cada grup base va haver d’improvisar diferents escenes.
Al llarg de la sessió hi va haver moments de vergonya, d’eufòria, de creativitat, d’improvisació, de mímica… d’altres en el que el terra es va convertir en una pista de gel, foc o sorra… o fins i tot ens vam transformar en un globus imaginari, amb l’objectiu d’adquirir eines per poder aplicar en el producte final que hauran de realitzar: la interpretació d’un fragment de l’obra The tempest, de Shakespeare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>