Inaugurem l’exposició

Divendres passat va tenir lloc la inauguració de l’exposició sobre literatura i dones que van elaborar els nois i noies de 3r d’ESO, dins el projecte de l’àmbit lingüístic She can write it!. En un entorn privilegiat com és la Masia de Can Feliu, i envoltats d’un públic acollidor, uns representants dels comissaris van presentar l’exposició, concretant el tipus d’informació i materials que s’hi poden trobar.

L’exposició presenta, en un atractiu format, els perfils de 24 grans autores de la literatura universal (en concret de la catalana, castellana, anglesa i francesa). Així doncs, a tocar del Dia internacional de les dones (el proper dijous), l’exposició és el reconeixement a les aportacions que aquestes escriptores han fet a la literatura i als fonaments del feminisme.

Si encara no heu tingut oportunitat de veure-la, al llarg de les properes setmanes podeu visitar-la de dilluns a divendres, de 9 a 14h., i les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>