Impressions de l’intercanvi a Suècia

El passat 3 de juny per fi va arribar el dia en què vam agafar les nostres maletes, el passaport i el bitllet d’avió i, després de tres hores de trajecte, que es van fer llarguíssimes, vam arribar a Suècia (un país famós per tots els seus llacs i la seva capital, Estocolm). Ens vam instal·lar aquells dies en un petit poble envoltat d’arbres, llacs i animals salvatges anomenat Vingåker. Allà ens van tractar molt bé, tant a les cases com a l’institut.

Aquella setmana va ser per a molts de nosaltres la millor setmana de les nostres vides. Ens ho vam passar d’allò més bé: ens vam banyar a llacs, vam anar a visitar la capital, vam conèixer gent nova i vam aprendre molt anglès, fins i tot hi va ver gent que es va atrevir amb el suec. No tenim paraules, ni en anglès ni suec, per a descriure les sensacions que vam sentir aquells dies, ens vam sentir lliures i també grans.

Aquest intercanvi no ens ha servit només per aprendre anglès, sinó que ens ha ajudat a ser més independents i també ens ha ajudat a perdre moltes pors que teníem abans d’agafar l’avió.

Així que només podem agrair a la Montse i l’Ester per organitzar tot aquest magnífic intercanvi.

Gràcies, tack.

Pau A. i Laia B., alumnes de 3r d’ESO

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>