El dimarts passat, a l’optativa de cuina, vam preparar macarrons amb salsa de tomàquet i amb salsa de formatge.
Per a fer-ho, vam posar aigua en una olla i la vam posar al foc. Quan l’aigua va començar a bullir, hi vam abocar els macarrons i els vam deixar coure uns 10 minuts. Mentrestant uns altres companys van fer la salsa de tomàquet i de formatge. Com que teníem unes virutes de bacó, les vam coure al microones i ho vam afegir al sofregit. Quan els macarrons van estar cuits vam colar l’aigua i els vam barrejar amb les dues salses per separat. Cada alumne va poder triar quins macarrons volia.
Estaven boníssims!
Redactora i fotògrafa: Maria Guirado (1r d’ESO A)
NOTA DEL PROFESSOR: cuinar un plat de pasta va ser una proposta de la Maria, l’Ivan, el Ricy i el Mika. A banda de fer la recepta extreta d’un llibre de l’Ada Parellada, hem improvisat un sofregit de tomàquet amb altres ingredients que teníem.