Contes sobre el malbaratament alimentari

Aquesta setmana l’alumnat de 1r d’ESO ha enllestit la tasca dels contes sobre el malbaratament alimentari de la matèria de Català. L’activitat, que es remunta unes setmanes enrere, ha culminat amb l’enviament de les millors narracions a la 4a edició dels premis El menjar no es llença convocats per l’Associació Espigoladors.

Per arribar fins aquí ens ha calgut treballar la teoria de la narració, veure alguns exemples d’àlbums il·lustrats, treballar el concepte de malbaratament alimentari i, finalment, posar fil a l’agulla al procés de creació de narracions que han fet individualment, en parelles o en grups de tres. A més, cada conte s’ha hagut d’acompanyar amb una o més il·lustracions de creació pròpia i des de la matèria de Visual i Plàstica ens han donat un cop de mà.

Han sortit treballs molt elaborats i tenim entre les mans contes que parlen d’una patata germinada, d’una maduixa que es vol presentar en un càsting d’un programa d’entreteniment, o d’un plàtan oblidat, entre molts altres.

Ara ens caldrà esperar el 27 de gener que és quan es celebrarà la Festa del Premi El menjar no es llença per saber si algun dels set treballs enviats ha estat premiat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>