Commemoració del Dia Internacional de les Dones

Avui, malgrat estar plenament immersos en els projectes trimestrals, hem dedicat l’última hora de la jornada a reflexionar entorn els estereotips i els rols de gènere en motiu del Dia internacional de les Dones.

D’una banda, els alumnes de 1r d’ESO s’han imaginat com podria ser la vida d’aquí a 25 anys d’un nadó, tenint en compte si es tractava d’un nen o una nena. En general han sortit idees no estereotipades, tot i que algunes sí que ens han fet pensar com ens influeix l’entorn que ens envolta a l’hora d’actuar i/o prendre alguna decisió.

Pel què fa als alumnes de 2n d’ESO, l’activitat consistia en treballar els estereotips associats a la feminitat i a la masculinitat i veure com aquests estan més presents del què ens pensem en el nostre dia a dia.

Finalment, els nois i noies de 3r d’ESO han treballat els mites de l’amor romàntic i les conseqüències que se’n deriven a partir d’un fragment d’una pel·lícula infantil i d’una cançó coneguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>