Comencen els projectes trimestrals

Aquest matí han arrencat els últims projectes trimestrals del curs. Els de 1r han començat Càtering SiX, els de 2n Rol en Viu i els de 3r Viralitzem el SiX.

Càtering SiX

Els alumnes tenen el repte de preparar un aperitiu per a les famílies. No és una tasca fàcil, així que aquest matí ja han fet un taller de cuina per aprendre a moure’s per la cuina i fer algunes receptes.

El repte és més ampli, ja que també hauran de preparar la logística, la decoració…

Rol en viu

Els alumnes de segon s’han endinsat al món del Rol en Viu. I som ambiciosos: volem que cada grup creï una proposta de joc. Què en saben els alumnes? Què necessiten aprendre per poder fer una proposta de nivell.

Avui han fet recerca bàsica com a punt de partida i han “vibrat” jugant a un Kahoot per comprovar que ho han entès. Finalment han viscut un rol en viu. I demà més. Els esperem amb vestuari i ganes per fer reviure la història, fer real un món fantàstic o endinsar-se al món de les tenebres…

Viralitzem el SiX

Podem crear un vídeo viral per mostrar al món els valors del SiX? No és una tasca fàcil, però és el repte que hem plantejat als alumnes de tercer. Avui hem tingut la sort de poder comptar amb un expert, l’Àlex Pérez, un dels creadors d’un còmic vídeo molt viral sobre un hospital de Manresa.

A més, han fet recerca sobre altres formats de vídeos: Lipdub, FlashMob i Mannequin Challenge.

Exif_JPEG_420

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>