Comencem nous projectes

Juguem?

Ahir l’alumnat de 1r d’ESO va començar el projecte Juguem? de l’àmbit lingüístic. Com el seu nou indica, en aquesta ocasió caldrà que els nois i noies es formin per tal de crear un prototip de joc de taula a partir de les indicacions que els plantegem. A més, enguany incorporem una novetat: hi haurà un reconeixement especial als jocs que siguin més sostenibles, els quals obtindran el segell del projecte “Sostenibilitat i Xarxa” del nostre institut.

La cursa dels cotxes elèctrics

Els nois i les noies de 2n d’ESO van donar el tret de sortida al projecte de l’àmbit científic-tecnològic La cursa dels cotxes elèctrics, on es tracta de construir un cotxe i fer una cursa del tipus contra-rellotge. Van començar coneixent els elements d’un circuit elèctric. I, fins i tot, van muntar-ne un per veure com una placa solar pot fer que un LED s’il·lumini.

Fem memòria

Al mateix temps, els de 3r van iniciar el projecte Fem memòria de l’àmbit artísticosocial amb la idea és establir un diàleg entre passat i present. Al final de les dues setmanes, cada grup haurà d’acabar fent una exposició oral explicant els resultats que ha obtingut a partir d’entrevistes amb persones grans que viuen a la Residència ASSIS de Sant Quirze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>