Ahir, dimarts 8 de novembre, vam fer un plat amb verdures i no per això menys bo, ja que el tabulé està format principalment de cuscús i és molt saludable. És molt fàcil: primer escampem el cuscús en una safata i posem a bullir aigua en un cassó; quan bulli, li poseu el cuscús, el remeneu fins que absorbeixi l’aigua i el deixeu refredar. Després, heu d’escórrer unes llimones i tirar el suc per sobre del cuscús. Al final talleu les verdures en cubs (les podeu saltejar a la paella o posar crues) i les afegiu al cuscús, li poseu poseu oli d’oliva, pebre i sal i, si voleu, li afegiu panses o olives. El plat s’ha de servir fred.
Us recomanem provar de fer-lo a casa i si hi ha algun dubte ens el pregunteu. Per cert, hem comprovat que algunes de les verdures que hem utilitzat ens fan riure!!!
Bon profit!
Redactor i fotògraf: Pau Múrcia (1r d’ESO A)