Any nou: nous projectes

Aquesta setmana hem començat els projectes d’àmbit de manera presencial. Aules plenes i nous projectes!!!

A primer hauran d’estudiar la biodiversitat de la Serra de Galliners, aplicar el mètode científic fent el projecte d’àmbit Cientificotecnològic Natusfera Biodiversity Congress. A segon donaran la volta als contes amb una mirada actual i fidel a la societat diversa en que vivim, deixant-se portar per l’equip de professorat de l’àmbit lingüístic. A tercer l’àmbit Artisticosocial els ha proposat prendre consciència del que significa tenir una discapacitat, de pensar què podem fer per millorar el dia a dia de les persones que la tenen. A la fotografia de la portada, el Toni, un músic invident que ens va ajudar a reflexionar i a qui li volem donar les gràcies per engegar el projecte.

Propostes ben diferents, sota el paraigües de la campanya de valors del centre de Pensament Crític, que seguirem fent créixer al llarg de les properes tres setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>