Posem punt final als projectes trimestrals

Dimecres passat vam posar punt i final als projectes trimestrals del primer trimestre. Després de cinc dies molt intensos, l’alumnat del SiX va portar a terme el repte plantejat: a primer, un espectacle sobre l’hivern; a segon, un esdeveniment de cançó improvisada; a tercer, un espectacle de màgia; i els de quart, van oganitzar una fira de turisme de Berlín.

Com ja és habitual al nostre institut, convidem les famílies a veure els finals de projecte. Aquesta vegada volem agrair especialment les persones que vau poder venir a veure’ns, ja que vam fer els productes finals dins el nostre horari de matí habitual, i sabem que no sempre és fàcil compaginar-ho amb d’altres compromisos. Per a nosaltres és molt important tenir públic real ja que fa més significativa la nostra tasca.

Trobareu penjats els vídeos dels diferents espectacles i de la fira de turisme a la carpeta de fotografies i vídeos de la Zona de famílies del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>