Poesia solidària

Ens fa il·lusió informar-vos que la Berta Truyols de 1r d’ESO ha estat premiada amb un Accèssit en el Concurs de contes i poesia solidària organitzat per l’ONG local Ateneu del Món amb el seu poema titulat La Balena. Enhorabona, Berta!

Durant les sessions anteriors, des de la matèria de Català vam estar treballant la poesia i se’ls va encoratjar a escriure un poema que transmetés el concepte de solidaritat. De tots els treballs presentats, se’n van presentar més d’una vintena al concurs. Enguany, el premi literari que organitza l’entitat ha arribat a la seva novena edició i ha comptat amb molta participació d’infants i joves.

Estem totes i tots convidats a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el diumenge 19 de maig al matí al Parc de Les Morisques de Sant Quirze. Trobareu més informació de l’esdeveniment en aquest enllaç, així com també podreu llegir el poema complet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>