Crestes de carn

Ahir al matí vam cuinar ‘’crestes de carn’. Vam fer dos grups, ens vam repartir els passos de la recepta i cada persona havia de fer una tasca.

El primer pas va ser tallar la ceba i la vam sofregir a foc lent. Un cop cuita, vam afegir la carn picada fins que es va daurar. Al final, vam posar el tomàquet i una mica de sal i quan va acabar de fer-se, la vam deixar reposar en un plat a part. Vam omplir la massa de les crestes amb el farcit i les vam segellar amb una forquilla. Finalment les vam pintar amb ou batut i les vam posar al forn durant 12 minuts.

Aquesta recepta va ser fàcil i molt divertida!

Redactor: Max A., alumne de 1r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>