Carnestoltes al SiX

Un any més hem celebrat el Carnestoltes al SiX! En aquesta ocasió, i impulsat des de l’Assemblea de delegats/des, hi ha hagut consignes durant la setmana: dilluns havíem de portar un element de mudar; dimarts els nois feien de noies i les noies, de nois; dimecres l’alumnat es convertia en professorat; i dijous havíem de venir amb el pijama posat. Uns més que d’altres hem participat de la iniciativa!

Avui hem fet classe amb la màxima normalitat possible, exceptuant l’última hora del matí en què tothom qui ha volgut s’ha disfressat i ha gaudit d’una estona de gresca amb els companys i les companyes de classe. Entre aules i passadissos hem pogut veure persones disfressades d’astronauta, de policies, algun dinosaure que es passejava pels passadissos, algun personatge de Harry Potter… entre moltes altres disfresses.

Com sempre, a la Zona de famílies trobareu fotos de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>