2a trobada de delegats i delegades

Divendres passat, el nostre alumnat escollit com a delegats i subdelegats de classe van participar en la 2a trobada de formació amb l’objectiu fomentar la participació i la cohesió del jovent del poble. La jornada, dinamitzada per professionals de l’equip de MARGES i amb el suport del servei de joventut Canya Jove, estava dirigida als delegats de 1r, 2n i 3r d’ESO dels dos instituts del poble.

Durant la formació, es van facilitar eines i coneixements que els ajudin a desenvolupar la tasca de delegats i delegades als seus respectius centres educatius, així com generar accions i/o projectes compartits, en benefici de la població jove del municipi.

Alguns dels comentaris dels mateixos delegats i delegades, després de preguntar-los què els havia semblat la trobada, són “m’ha agradat molt i val molt la pena”. “ha estat interessant”, “està molt bé coincidir amb els delegats de l’altre insti”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>