1r B: la classe més sostenible

El 5 de juny és el dia Mundial del Medi Ambient i ho vam celebrar al SIX donant el veredicte de la classe més sostenible d’aquest curs.

Totes les classes durant el pla de lectura van mirar un vídeo que començava amb un poema i després tenia un petit curtmetratge que convidava a la reflexió sobre la necessitat d’actuar des de la sostenibilitat per millorar el present i futur del planeta.

Finalment, van poder veure els resultats de les accions Reduir residus a l’hora del pati i Separar bé els residus a l’aula. Enhorabona 1r B per ser la classe més sostenible!!!! De fet, totes les classes han millorat els hàbits respecte l’ús d’embolcalls més sostenibles i la classificació a l’aula. Voleu veure els resultats? Teniu tota la informació a la pàgina web de Sostenibilitat i Xarxa.

A sota podeu veure una gràfica que representa les classes i el percentatge d’alumnes que fan ús dels embolcalls reutilitzables abans i després de l’entrega d’embolcalls que vam fer des del centre.

Anem pel bon camí, però ens queda feina per fer. Esperem seguir avançant en aquesta direcció, sent cada cop més sostenibles i fent xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>