Marxa Solidària de la Marató de TV3

El passat 19 de desembre de 2016, una petita part de l’alumnat de primer de batxillerat de l’institut, va decidir aportar el seu granet de sorra per la Marató de TV3. Aquest reduït grup de solidaris estudiants de La Miquela, voluntàriament va decidir llevar-se ben d’hora un diumenge al matí per a col·laborar en la lluita d’una perillosa malaltia que afecta tant a petits com a grans: l’ictus. L’activitat va consistir en col·laborar com a voluntariat en una marxa popular que es va realitzar en l’entorn de Bescanó, l’objectiu principal de la marxa era recollir diners els quals seran destinats a la investigació i recerca per a la cura/tractament de l’ictus. Tots els corredors i col·laboradors estaven molt entusiasmats i va ser especialment motivador el bon ambient que hi havia, que ens va portar a decidir que hi tornaríem un i més cops.

Des del nostre punt de vista, ens va semblar una molt bona manera d’involucrar-nos amb la Marató i de fet amb el poble en sí, vam viure una molt bona experiència, i vam aprendre el valor més important que ens vam marcar com a objectiu, ajudar a Bescanó corre i col·laborar amb la Marató.

Es poden veure les fotos en el següent enllaç: Marxa Solidària de la Marató de TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>