Reforç de l’aprenentatge de la llengua anglesa

El nostre centre ha estat seleccionat per participar en el Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional que està cofinançat pel Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu (POEFE).

El Fons Social Europeu (FSE) és un dels fons estructurals de la Unió Europea que impulsa inversions en totes les regions de la UE amb la finalitat de promoure la cohesió social i econòmica. A través de diversos programes operatius, acordats per cada estat membre i la Comissió Europea, vol complir diversos objectius orientats al suport a l’ocupació, a la promoció de la inclusió social, a la lluita contra la pobresa i a l’eficàcia de l’administració pública. El programa operatiu a Catalunya se situa en el tercer eix d’actuació del FSE: invertir en educació, formació per a l’adquisició de capacitats i l’aprenentatge permanent. El programa es concreta aquest curs en la realització d’activitats o tallers d’immersió lingüística en llengua anglesa.

Al nostre institut aquests tallers d’immersió en llengua anglesa s’implementen durant aquest setembre i octubre a 4t d’ESO, on tot l’alumnat realitza el projecte “Som reporters” a mans de professorat especialista en llengua anglesa i reforçat pel professorat del centre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>