Informació sobre l’activitat docent virtual

Davant l’ampliació del confinament, després de semana santa donarem continuïtat de forma virtual a l’activitat formativa, per ajudar a mantenir els hàbits i el procés d’aprenentatge.

Hem distribuït els encàrrecs i tasques de les diferents matèries entre els dies de la setmana. En aquestes agendes (visibles a partir del 10 d’abril) les tindreu organitzades, però heu de continuar treballant amb el classroom del vostre professorat tal com ho estàveu fent fins ara. El professorat està per acompanyar-vos durant aquest procés, heu d’estar en contacte amb ell per consultar dubtes i demanar ajuda si us cal.

Totes aquestes tasques són avaluables, per això és molt important que treballeu i poseu molt d’interès en fer-les el millor possible. Fixar-vos un horari de treball diari i respectar-lo.

L’alumnat de 1r de batxillerat heu de continuar amb el vostre treball de recerca, estigueu en contacte amb el vostre tutor o tutora per anar avançant.

Les famílies també teniu com fins ara canals de comunicació per resoldre dubtes, preguntes o per si us podem ajudar en qualsevol circumstància personal. Dirigir-vos prioritàriament als tutors i tutores, aquí teniu l’enllaç amb els seus correus.

Cuidar-vos molt i no sortiu de casa!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>