Felicitats a l’Aina i la Dounia pel 1r Premi al Projecte “Receptes de l’Àvia”

És una gran alegria i orgull felicitar dues de les nostres estudiants de 3r d’ESO, l’Aina i la Dounia, pel seu èxit extraordinari en el projecte “Receptes de l’Àvia”, impulsat pel Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona a Torribera. Les seves habilitats culinàries i creativitat han estat reconegudes amb un merescut premi, destacant la riquesa de les tradicions gastronòmiques que ens envolten.

El projecte “Receptes de l’Àvia” té com a objectiu rescatar i posar en valor les receptes tradicionals transmeses de generació en generació. Amb aquesta iniciativa, es busca preservar la rica herència culinària que forma part integrant de la nostra cultura.

L’Aina i la Dounia, amb el seu entusiasme i dedicació, van presentar, per separat,  propostes excepcionals que van destacar entre altres participacions. Les seves receptes, transmeses generacionalment a través de les seves àvies, van reflectir la passió per la cuina tradicional i la importància de mantenir vives les arrels gastronòmiques.

La creativitat demostrada en la presentació de les seves receptes, així com l’ús de productes locals i sostenibles, ha estat el punt fort que va captivar l’atenció del jurat. La seva participació no només va ser un testimoni del seu talent culinari sinó també del seu compromís amb pràctiques alimentàries saludables i sostenibles.

Amb aquest premi, l’Aina i la Dounia no només han rebut reconeixement pel seu esforç i habilitats culinàries, sinó que també han contribuït a preservar i promoure la riquesa de la nostra cultura alimentària. Aquest èxit no només és una victòria personal, sinó una celebració col·lectiva de la diversitat i la tradició que enriqueixen la nostra comunitat.

A l’Aina i la Dounia, us enviem les nostres més sinceres felicitacions. Estem encantats de veure com els vostres talents floreixen i com contribuïu a la conservació i promoció de la nostra rica herència culinària. Que aquesta experiència continuï inspirant-vos a explorar noves fronteres i a seguir compartint la vostra passió per la cuina amb el món. Felicitats de tot cor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>