Delegats verds’18

Avui dilluns a la tarda ens hem trobat tots els delegats verds de l’Institut.

En Juanjo i la Jéssica ens han preparat el dinar i hem menjat amb els delegats solidaris. En finalitzar el dinar, la Nieves García (la directora) ens ha lliurat la samarreta que ens identifica com a delegats verds i com a membres del Comitè Ambiental de l’Institut.

A les 16h hem començat la nostra primera reunió, amb el Juanra Navarrete, que és el coordinador. Ens ha explicat algunes accions que es duran a terme durant el curs:

  • Hi ha companys de 3r d’ESO que han iniciat un hort urbà en un racó de l’antiga casa del conserge. Són els de l’optativa “L’hort de les Bruixes”.
  • Altres, estan fent una auditoria de la segregació de paper i envasos que es fa a les aules (quan tinguin dades decidirem plegats si hem de fer actuacions en els nostres grups).
  • A la diada de la ciència es realitzarà un taller mediambiental.
  • Etc.

El pati està molt brut i no encertem amb les accions perquè millori. Se n’han fet propostes. Les consultarem amb els nostres companys d’aula.

Els delegats verds estem en marxa!!

Ah, ja hi som a la Xarxa d’Escoles Verdes!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>