Auxiliar de conversa

Divendres es va incorporar al Torrent la Paola González, la nostra auxiliar de conversa en llengua anglesa.

La Paola és de San Diego, Califòrnia (EEUU) i ha vingut a Barcelona com a part del Programa d’auxiliars de conversa que impulsa el Departament d’Ensenyament. Aquest programa s’emmarca dins del conjunt d’actuacions destinades a donar suport als centres que com el nostre, desenvolupen un projecte d’innovació en llengües estrangeres.

Els auxiliars de conversa en els centres catalans són un recurs de primer ordre per a estimular l’aprenentatge de llengües i el coneixement d’altres cultures i altres formes d’entendre el món.

La Paola donarà suport lingüístic a les activitats programades pel professorat d’anglès perquè el nostre alumnat desenvolupi les seves competències comunicatives i lingüístiques. Aquest objectiu és clau per a l’aprenentatge al llarg de tota la vida, atès que l’oralitat esdevé una habilitat bàsica i transversal per a l’estudi i el creixement personal.

Benvinguda Paola!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>