La Serreta es fa virtual…

…Doncs sí, malgrat ens falti el caliu de l’aula i aquell “silenci” dels passadissos (plens de ganes d’aprendre) podem seguir treballant des de casa per retrobar-nos i trencar la rutina d’aquest confinament tan avorrit. Tot això ho fem possible des de l’entorn serreta.cat que ens ofereix un espai protegit, pensat per desplegar còmodament uns recursos docents que poc a poc anem descobrint entre tots.

Documents

Tots els alumnes i professors disposen d’un usuari i clau d’accés que ens obre la porta a aquest nou institut. Qualsevol alumne/a que no en disposi encara, o tingui qualsevol problema d’accés, s’ha de dirigir al corresponent tutor per que li pugui facilitar.

Val a dir que és un institut diferent, on no hi podem fer tantes hores com abans ni tampoc podem fer les coses de la mateixa manera que les fèiem quan ocupàvem les aules. Aquesta situació excepcional ens canviarà una mica a tots i segurament quan ens tornem a veure les cares, pot ser sota una mascareta, les classes hauran de ser també diferents…

Bona sort a tots/es !